Πολλοί από εμάς εργαζόμαστε είτε για μικρά είτε για μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό. Είτε πραγματοποιούμε τα όνειρά μας και έχουμε μια επαγγελματική ζωή που μας ανταμείβει, είτε αγωνιζόμαστε να σταθούμε και να προχωρήσουμε, συχνά αισθανόμαστε πως έχουμε ανάγκη από κάποιον να μας συμβουλέψει, να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε καταστάσεις και συναισθήματα (ψυχοθεραπεία), να ακολουθήσουμε ένα δρόμο προσωπικής ανάπτυξης και ενίσχυσης των soft & hard life skills μας (coaching). Άλλες φορές αισθανόμαστε πίεση και θέλουμε κάποιον που να ξέρει πώς να μας ακούσει και να μας στηρίξει.

Η στήριξη, η καθοδήγηση και η ενίσχυση είναι σημαντικό να γίνονται από κάποιον που να μιλάει την ίδια γλώσσα με εμάς, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Να μιλάει τη μητρική μας γλώσσα και ταυτόχρονα να έχει τις ίδιες παραστάσεις και την κατανόηση που θα μας βοηθήσει να ταυτιστούμε ή να επικοινωνήσουμε.

Μέσω skype μπορούμε πλέον να επικοινωνήσουμε σε όποιο μέρος και αν βρίσκεσαι.

Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να έχεις τη στήριξη ή το coaching που θα σε βοηθήσει να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή και να κινείσαι προς την επίτευξη των στόχων σου μπορείς να βρεις εδώ.

Βαγγέλης Βερτόπουλος – Αθλητικός Ψυχολόγος MSc

REBT Ψυχοθεραπεία / Αθλητική Ψυχολογία / Executive Coaching

Επικοινωνήστε μαζί μας