Όροι χρήσης - Coaching Therapy

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το domain name www.coaching-therapy.gr ανήκει στον ψυχολόγο Ευάγγελο Βερτόπουλο, ο οποίος είναι και ο διαχειριστής της ιστοσελίδας. Oι όροι χρήσης της ιστοσελίδας www.coaching-therapy.gr μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε, οπότε θα πρέπει να ενημερώνεστε ως προς τις τυχόν αλλαγές κατά την εκάστοτε επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα. Αποδεδειγμένη ακυρότητα κάποιου όρου ή δικαστική κήρυξή του ως ανίσχυρου δεν επηρεάζει το κύρος των λοιπών  στο σύνολό τους.  Η ιστοσελίδα www.coaching-therapy.gr έχει δημιουργηθεί για την ενημέρωση των επισκεπτών και των χρηστών αναφορικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η ατομική επιχείρηση του κ. Ευάγγελου Βερτόπουλου (υπηρεσίες Ψυχολόγου) και για την διευκόλυνση των χρηστών στον καθορισμό ραντεβού με τον ψυχολόγο. H χρήση των υπηρεσιών  της www.coaching-therapy.gr συνεπάγεται αυτοδικαίως την αποδοχή των Όρων Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά.

Α/ Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας-δικαίωμα χρήσης υπηρεσιών

Όλο το περιεχόμενο  που αναρτάται από στην ιστοσελίδα www.coaching-therapy.gr συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ευάγγελου Βερτόπουλου και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. H χρήση των υπηρεσιών του www.coaching-therapy.gr   σας δίνει ένα περιορισμένο , όχι αποκλειστικό, αμεταβίβαστο δικαίωμα να κάνετε χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας, μόνο όμως για προσωπική και όχι για εμπορική, αθέμιτη ή άλλου είδους από την προβλεπόμενη χρήση.   Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταφόρτωση (downloading), χρήση λογισμικού ή μεθόδων τεχνολογίας, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των επιμέρους διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, downloading, ανακοίνωση, διάδοση, μετάδοση ή κάθε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του κ. Ευάγγελου Βερτόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν  την επιχείρηση και την ηλεκτρονική της υπηρεσία, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της  ατομικής επιχείρησης του Ευάγγελου Βερτόπουλου ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Β/ Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων της ηλεκτρονικής υπηρεσίας,  www.coaching-therapy.gr  αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δε θα χρησιμοποιούν αυτές και την ηλεκτρονική υπηρεσία της επιχείρησης για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου ή λιβελογραφικού περιεχομένου. Κάθε τέτοια πράξη αποτελεί παραβίαση του απορρήτου τρίτων, εκφράζει εμπάθεια, φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις και δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο. Το ως άνω περιεχόμενο δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις να μεταδοθεί. Επίσης, δεν επιτρέπεται να παραβιάζει κάθε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, να περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα, να παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής και να παρενοχλεί τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο, ή να χρησιμοποιηθεί για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Αποκλειστικός υπεύθυνος για την εγκυρότητα των κειμένων προς δημοσίευση είναι ο συντάκτης και εντολέας τους.

Γ/ Εφαρμοστέο δίκαιο- παρέκταση αρμοδιότητας

Για κάθε επίλυση εκ διαφοράς που τυχόν προκύψει από την ερμηνεία ή εφαρμογή της παρούσας σύμβασης ή από την χρήση των υπηρεσιών της www.coaching-therapy.gr  αρμόδια είναι τα καθ ύλην δικαστήρια της πόλεως των Αθηνών. Εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό δίκαιο.

Δ/ Περιορισμός ευθύνης

Η ιστοσελίδα www.coaching-therapy.gr  ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν τεχνικά προβλήματα παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον εν λόγω δικτυακό τόπο ή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε αυτόν και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου  Επίσης, δεν ευθύνεται για άλλες  πληροφορίες που τυχόν παρέχονται σε εσάς μέσω της ιστοσελίδας μας, αλλά δεν προέρχονται από εμάς καθώς και για τη δημοσίευση τυχόν κακόβουλου ή υβριστικού περιεχομένου, όπως αυτό περιγράφεται παραπάνω (Β). Η ιστοσελίδα ενδέχεται να παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες, υπηρεσίες ή πηγές του διαδικτύου. Σύνδεσμοι προς την ιστοσελίδα μπορεί να βρίσκονται και σε άλλες ιστοσελίδες, υπηρεσίες ή πηγές του διαδικτύου. Οι χρήστες της ιστοσελίδας διατηρούν ακέραια ευθύνη για τις πηγές του διαδικτύου που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, την ορθότητα των πληροφοριών, τη νομιμότητα και την εγκυρότητα άλλων ιστοσελίδων. Η ενσωμάτωση οποιουδήποτε εξωτερικού συνδέσμου δεν υπονοεί την έγκριση ή τη συνεργασία μεταξύ του διαχειριστή της ιστοσελίδας και των διαχειριστών άλλων ιστοσελίδων. Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται την πλήρη ευθύνη τους για οποιαδήποτε ενδεχόμενη ζημία ή απώλεια που προέρχεται από τη χρήση εξωτερικών συνδέσμων.Επίσης, η ιστοσελίδα www.coaching-therapy.gr δεν θα σας ζητήσει ποτέ να δώσετε παραπάνω στοιχεία και προσωπικά δεδομένα απο εκείνα που ζητούνται στα αντίστοιχα πεδία και εξυπηρετούν τον καθορισμό των επαγγελματικών ραντεβού.

Ε/ Διαδικασία ορισμού ραντεβού –τρόποι πληρωμής-Πολιτική ακύρωσης ραντεβού

1. Οι υπηρεσίες ψυχολόγου παρέχονται μόνο κατόπιν ραντεβού. Πέραν των συνεδριών με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία του ψυχολόγου, που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 255 στην Κηφισιά Αττικής,  προβλέπεται και η δυνατότητα συνεδρίας εξ αποστάσεως, μέσω ηλεκτρονικών μέσων και προγραμμάτων (λ.χ SKYPE, ZOOM κλπ), ύστερα απο συνεννόηση με τον Ψυχολόγο και ιδίως σε περιπτώσεις προβλήματος υγείας που εμποδίζει τη μετακίνηση στο γραφείο του ψυχολόγου ή επέλευσης γεγονότων που απαγορεύουν την αυτοπρόσωπη παρουσία (λ.χ επιδημία, κυβερνητικά μέτρα κλπ ).  Εφόσον επιθυμείτε να κλείσετε επαγγελματικό ραντεβού με τον ψυχολόγο Ευάγγελο Βερτόπουλο μέσω της ιστοσελίδας www.coaching-therapy.gr πρέπει να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα που προβλέπεται στην ιστοσελίδα και να ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται σε αυτή. Ειδικά για την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που καλείσθε να μας δώσετε κατά τη διαδικασία εγγραφής/υποβολής αιτήματος για ραντεβού, παρακαλούμε διαβάστε προσωπικά την  «ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ» που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα. Κατά τη διαδικασία καθορισμού του επαγγελματικού σας ραντεβού θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ημέρα και ώρα που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί αυτό, στις διαθέσιμες ημέρες και ώρες που εμφανίζονται στον αντίστοιχο πίνακα. Εαν η ημέρα και ώρα που επιθυμείτε είναι ήδη δεσμευμένη απο άλλο πελάτη, η ιστοσελίδα δεν θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την ημέρα και ώρα αυτή, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε εκ νέου. Εφόσον ορίσετε το ραντεβού σας, θα πρέπει να είστε συνεπείς ως προς την έγκαιρη παρουσία σας σε αυτό. Στην περίπτωση ακύρωσης ραντεβού ή μη προσέλευσής σας αυτό χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ [Ε3]
Ε.

2 Επιλογή τρόπων πληρωμής- Τρόποι πληρωμής

Τα ραντεβού που κλείνονται μέσω της ιστοσελίδας www.coaching-therapy.gr προπληρωνονται υποχρεωτικά, με χρήση πιστωτικής κάρτας ή κάρτας ανάληψης μετρητών (cash card),  .με απευθείας χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού του ψυχολόγου που θα βρείτε στην ιστοσελίδα εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής  Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον με την εγγύηση της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας.Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί υπηρεσίες τρίτων για τη χρέωση των υπηρεσιών που παρέχει. Ο μηχανισμός πληρωμών αυτών των υπηρεσιών διέπεται από τους αντίστοιχους κανονισμούς και όρους χρήσης των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δε φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε λάθος προκύψει από τις υπηρεσίες τρίτων, για τη χρέωση των υπηρεσιών που παρέχει η ιστοσελίδα. Για την αγορά υπηρεσιών από την ιστοσελίδα, οι χρήστες συμφωνούν για τη χρέωσή τους μέσω των υπηρεσιών τρίτων.

Ε.3 Πολιτική ακύρωσης ραντεβού

Η ακύρωση του προκαθορισμένου και προπληρωμένου ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας www.coaching-therapy.gr, γίνεται  το αργότερο 24 ώρες πριν το ραντεβού. Στην περίπτωση αυτή το ποσό θα επιστραφεί στον πελάτη ή θα συμψηφιστεί με επόμενο ραντεβού.Στην περίπτωση που ο πελάτης ακυρώσει το προπληρωμένο ραντεβού νωρίτερα από 24 ώρες ή δεν προσέλθει καθόλου στο ραντεβού, το καταβληθέν ποσό δεν επιστρέφεται στον πελάτη. Στην περίπτωση που το ραντεβού ακυρωθεί από τον ψυχολόγο, ο πελάτης δεν οφείλει να καταβάλει το συμφωνηθέν ποσό της αμοιβής, ενώ, στην περίπτωση που αυτή έχει προκαταβληθεί μέσω του www.coaching-therapy.gr, ο ψυχολόγος θα επιστρέψει το ποσό στον πελάτη ή θα το αφαιρέσει από την επόμενη συνεδρία, ανάλογα με την επιμέρους συμφωνία.

 

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης 8/5/2020.

 

Powered by istogram.com - Προώθηση ιστοσελίδων